Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Schaakvereniging Tornado beschikt over een aantal gediplomeerde schaaktrainers, die zijn opgeleid door de KNSB, de Schaakbond.
Er wordt elke week lesgegeven en daarna is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de jeugdcompetitie of stappencompetitie. Dus gewoon lekker schaken om het geleerde in de praktijk te brengen.
Deze activiteiten vinden plaats in:

MAMRE (naast de Protestantse kerk)
Kattenburg 59
6651AM Druten

Al kun je helemaal niet schaken, dan kun je het leren bij Tornado. Maar ook als je al wat weet over de loop van de stukken, ben je van harte welkom om meer te leren en om tegen andere schakers te spelen. Je leert het beste schaken door het veel te doen!

Tornado geeft les aan de absolute beginner (vanaf 6 jaar) maar ook aan de gevorderde schaker. Op elk niveau (tot en met Stap 5, zie verder) heeft Tornado jou wat te bieden.

Wil je (beter) leren schaken? Neem dan contact op met iemand van het bestuur. De telefoonnummers en mailadressen vindt u onder Contact.

De schaaklessen worden op vrijdag gehouden van 18:45 uur tot 20:00. Tot ongeveer half 8 wordt er les gegeven en daarna wordt er geschaakt.
In de schoolvakanties is er voor de jeugd...

Aanstaande activiteiten:

3 mei - 18:30 uur
5 t/m 12 jaar
Datum: bekijk activiteit
56 t/m 85 jaar en 86+