Hoofdcontent

Combinatiefunctionarissen

Wij zijn de combinatiefunctionarissen van Actief Maas en Waal.

Actief Maas en Waal is een lokaal platform. Door samenwerking en afstemming moeten we er voor zorgen dat de Maas-en Waalse jeugd goed en voldoende kan bewegen, spelen en sporten in een gezonde leefstijl. Actief Maas en Waal zijn we dus samen, iedereen die met de jeugd te maken heeft, hun ouders en natuurlijk de jeugd zelf. Allemaal kunnen we bijdragen vanuit eigen positie en/of verantwoordelijkheid.

 

De gemeente Druten, West Maas en Waal, de onderwijsinstellingen Groeisaam, Trivium, Pax Christi College en welzijnsorganisatie MeerVoormekaar trekken sinds 2009 als convenantpartner de kar van Actief Maas en Waal. Daarnaast zijn natuurlijk de sportverenigingen en vele andere partijen belangrijke samenwerkingspartners.

In deze bestuurlijke samenwerking verwelkomden we vanaf 2015 twee nieuwe partijen: Zmlk-school De Kom en ’s-Heeren Loo Zorggroep locatie Boldershof. Zij sloten graag aan in het samenwerkingsverband Actief Maas en Waal.
Het zijn twee partijen die sterke binding hebben met de doelgroep g-sporters.

 

Vanuit dit convenant initieert, ondersteunt en combineert Actief Maas en Waal activiteiten daar waar wenselijk en mogelijk is. Deze werkzaamheden zijn gericht op kwaliteit en duurzaamheid voor de doelgroep 0 tot 18 jaar en voor de g-sporters (waarbij de doelgroep niet aan een leeftijd gekoppeld is).

 

Pim van Dinteren

Teamleider

p.vandinteren@actiefmaasenwaal.nl

Angela Peper

Combinatiefunctionaris G-Sport

a.peper@actiefmaasenwaal.nl

Maikel Wetters

Combinatiefunctionaris

m.wetters@actiefmaasenwaal.nl

Ton Hom

Combinatiefunctionaris

t.hom@actiefmaasenwaal.nl

Gerrit Brands

Combinatiefunctionaris

g.brands@actiefmaasenwaal.nl

Maud Lelkens

Combinatiefunctionaris

m.lelkens@actiefmaasenwaal.nl